Smaksbordet

Trender kommer og går som ugras,

På smaksbordet vårt dukker det opp all slags spennende retter. Både lokal mat, vegetarmat

og ikkje minst våre nyeste innfall. 

Her velger du ut de rettene som frister mest til ditt selskap!

Fullt bord:

4 kalde + 4 varme retter

399,-

Lunsjbord:

3 kalde + 2 varme retter

279,-

Nybakt brød og dressing følger alltid med.


Smaksbordet

KALDE RETTER

Nr. 1

Haustsalat

med sesongens preserver, salte hasselnøtter & sitronvinaigrette ( 10.12.8 (Hasselnøtt)) 


Nr. 2

Ceviche av laks

Med salat, mango & koriander

( 4,6,11)


Nr. 3

Mjuk kjerring

fra Tysnes med beter & bær vinaigrette (7,8(valnøtt),10)


Nr. 4

Cæsarsalat

med kylling, bacon & krutonger

(3,4,7,10,12) 


Nr. 5

Avocado & ponzu 

Avocado med ponzu saus, granateple, sesam & sprø løk (6,11,12) 


Nr. 6

Spicy krabbesalat

med pomelo, mango & koriander

(2,6,13)


Nr. 7

Laks » Bloody Mary» 

sashimi på laks med tomat, fennikel & eple (4,9,12)


Nr. 8

Variasjon på spekemat

med eple & fiken kompott (12) 


Nr. 9

Rosastekt storfe

med urtedressing, parmesan & ruccola

(3,10,13)


Nr. 10

Røykt Aure frå Eplenakkjen røykeri

med pepperrot-rømme, rug & dill

(4,7)


Smaksbordet

VARME RETTER

Nr. 11

Asiatisk svin

med soyaglace & sitrongress

(6,12)


Nr. 12

Kjøttboller «spicy»

servert med salsa Picante

(1,3,7,10)


Nr. 13

Bakt Torsk

med soya & lime

(4,6,12,7)


Nr. 14

Karamellisert gulrotpure

med bakt løk, grønnkål & salte nøtter

(8)


Nr. 15

Bakte poteter

med BBQ majones & eple


Nr. 16

Bakte grønnsaker

med urtepesto & pinjekjerner

(7,8,10,12)


Nr. 17

Osso buco

inspirert kjøttgryte

(9,10,12)


Nr. 18

 Nystekt kyllingbryst

med soltørket tomatpesto & kjerner

(7)


Allergenoversikt:

Vi tilpasser oss selvfølgelig etter allergier eller andre ønsker.

1

Kornslag

2

Skalldyr

3

Egg

4

Fisk

5

Peanøtter

6

Soya

7

Melk

8

Nøtter

9

Selleri

10

Sennep

11

Sesamfrø

12

Sulfitter

13

Lupin

14

Bløtdyr

Info

1, Kornslag* som inneholder gluten: Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l.

8. Nøtter: Dette inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, kasjunøtter, pekannøtter, pistasienøtter, paranøtter og macadamianøtter.