Smaksbordet
Trender kommer og går som ugras,
På smaksbordet vårt dukker det opp all slags spennende retter. Både lokal mat, vegetarmat
og ikkje minst våre nyeste innfall.
Her velger du ut de rettene som frister mest til ditt selskap!
Fullt bord:
4 kalde + 4 varme retter
399,-
Lunsjbord:
3 kalde + 2 varme retter
279,-
Nybakt brød og dressing følger alltid med.
Smaksbordet
Nr. 1
Haustsalat
med sesongens preserver, salte hasselnøtter & sitronvinaigrette ( 10.12.8 (Hasselnøtt))
Nr. 2
Ceviche av laks
Med salat, mango & koriander
( 4,6,11)
Nr. 3
fra Tysnes med beter & bær vinaigrette (7,8(valnøtt),10)
Nr. 4
med kylling, bacon & krutonger
(3,4,7,10,12)
Nr. 5
Avocado med ponzu saus, granateple, sesam & sprø løk (6,11,12)
Nr. 6
med pomelo, mango & koriander
(2,6,13)
Nr. 7
sashimi på laks med tomat, fennikel & eple (4,9,12)
Nr. 8
med eple & fiken kompott (12)
Nr. 9
med urtedressing, parmesan & ruccola
(3,10,13)
Nr. 10
med pepperrot-rømme, rug & dill
(4,7)
Smaksbordet
Nr. 11
med soyaglace & sitrongress
(6,12)
Nr. 12
servert med salsa Picante
(1,3,7,10)
Nr. 13
med soya & lime
(4,6,12,7)
Nr. 14
med bakt løk, grønnkål & salte nøtter
(8)
Nr. 15
med BBQ majones & eple
Nr. 16
med urtepesto & pinjekjerner
(7,8,10,12)
Nr. 17
inspirert kjøttgryte
(9,10,12)
Nr. 18
med soltørket tomatpesto & kjerner
(7)
Allergenoversikt:
Vi tilpasser oss selvfølgelig etter allergier eller andre ønsker.
1 | Kornslag |
2 | Skalldyr |
3 | Egg |
4 | Fisk |
5 | Peanøtter |
6 | Soya |
7 | Melk |
8 | Nøtter |
9 | Selleri |
10 | Sennep |
11 | Sesamfrø |
12 | Sulfitter |
13 | Lupin |
14 | Bløtdyr |
Info
1, Kornslag* som inneholder gluten: Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l.
8. Nøtter: Dette inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, kasjunøtter, pekannøtter, pistasienøtter, paranøtter og macadamianøtter.