OM OSS

Et friskt pust

Hvem er vi?

 Julie er lokal stordabu tidligere med navnet Salmo.

Hun har fagbrev som kokk & er tidligere elev ved Fitjar vgs.

Læretiden tok hun i Sandnes, hos Charles & de og nOi restaurant.

Julie har erfaring fra det Norske Kokkelandslaget, der hun var med i OL som commis og tok gull i 2016.

Julie Log

Daglig leder & Kokk

Fredrik er opprinnelig fra Vats i Vindafjord. Han har 12 års erfaring som kokk, derav 2 års læretid ved Arne Brimi i Lom.

Utover karrieren har Fredrik jobbet i restaurantbransjen og cafe blant annet 4 år som kjøkkensjef på restaurant Renaa i Stavanger som i dag har 2 stjerner i Michelin guiden.

I 2013 ble han Norgesmester i kokkekunst, og har alltid ønsket å drive noe eget for å spre matglede i distriktet.  

Fredrik Log

Styreleder & Kokk

URT & UGRAS

Vår historie

Vi er to sjeler som brenner for kokkefaget.

Vi ønsker å gi Stord ny matglede der vi kan inspirere befolkningen med nye smaker, samt gamle slagere med et friskt pust.

Vi ser også på muligheten med et godt samarbeid med Kokkeskolen og opplæringskontoret hvor vi sammen kan arrangere kurs og fagdager.

URT

Urt & Ugras ble startet med tanken om at urt er det fine og raffinerte i matentusiastens øyne. Her sikter vi oss inn på selskap, bryllup, samt et konsept vi kaller for ‘’Home restaurant’’ der vi kommer hjem til private selskap og lager en helaften.

UGRAS

Med ‘’Ugras’’ ønsker vi å gi Stord trendene innen mat, nye trender kommer og går som ugras! Dette ønsker vi å formidle blant annet gjennom Ugras-lunsj og Smaksbordet.

Foto: Henrik Mundal Andreassen/Sunnhordland