Julemenyer
En tradisjonell julemiddag
pris pr pers
med kålrabistappe, kokt potet & pinnekjøtt fett
(7)
395,-
med julepølse, rosenkål & eple kokt potet & julesaus
(7,10,12)
385,-
med pinnekjøtt, svineribbe, julepølse, kålrabistappe, kokt potet, Rosenkål, eple & svisker, julesaus og pinnefett
(7,10,12)
489,-
Litt annerledes juletapas
Krydderbordet
Heimalaga sylte
med søt sennepsdressing
(10,12)
Gravet og lettrøkt elg
med endive & skogsbærvinagrette
(10,12)
med eple & fikenkompott
(12)
med appelsin og tørket frukt
(3,7,8,9,10,12)
med syltet agurk, pepperot & rugbrød
(1,3,4,10,12)
Krydderbordet
med syrlig rødkål, hasselnøtter og appelsin
(8,12)
med hjemmelaget rødkål, eple og puffet svor
(12)
med grønn ertepure, bacon og sennepsaus (4,7,10)
nybakt brød, dressing & smør
(1,2,8,10,12)
Allergenoversikt:
Vi tilpasser oss selvfølgelig etter allergier eller andre ønsker.
1 | Kornslag |
2 | Skalldyr |
3 | Egg |
4 | Fisk |
5 | Peanøtter |
6 | Soya |
7 | Melk |
8 | Nøtter |
9 | Selleri |
10 | Sennep |
11 | Sesamfrø |
12 | Sulfitter |
13 | Lupin |
14 | Bløtdyr |
Info
1, Kornslag* som inneholder gluten: Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l.
8. Nøtter: Dette inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, kasjunøtter, pekannøtter, pistasienøtter, paranøtter og macadamianøtter.